Prosessiputkistoa asentamassa Kotkamillsin tehtaalla

Väestönkasvu ja nykyiset kulutustottumukset kiihdyttävät raaka-aineiden ja resurssien kysyntää. Keskeisten raaka-aineiden määrä on ehtymässä. Saimme hienon mahdollisuuden tehdä yhteistyötä Kotkamills Oy:n kanssa, joka on tunnettu kierrätysmateriaalista valmistetuista täysin muovittomista kartonkituotteista ja laminaateista.

Olimme vahvasti mukana Porin Teollisuusputken kanssa Kotka Millsin tehtaalla asentamassa prosessiputkistoa. Projekti koostui putkisiltojen ja -kannakkeiden asennuksista, teollisuusputkistojen ja -laippojen hitsaustöistä sekä teollisuusventtiilien ja -mittarien asennuksista.

Olimme mukana tässä parin kuukauden kestoisessa projektissa reilun kymmenisen ammattilaisen voimin ja käytimme totuttuun tapaan omia ammattitason työkalujamme.
Ecowalt on mukana jälleenrakentamassa ekologisempaa tulevaisuutta yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Tutustu palveluihimme sekä yrityksiin, jotka luottavat ammattitaitoomme täältä.

Vastaa viestiin

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *