Mukana sellutehtaan huoltoseisokissa

Olimme vahvasti mukana Metsä Fibren sellutehtaan huoltoseisokissa parinkymmenen timantinkovan ammattilaisen voimin. Vuosihuoltoseisokki toteutettiin Raumalla viikolla 22. Meidän vastuumme huoltoseisokissa oli hoitaa hitsaus- ja asennustöitä sekä luukku- ja palovartiointia yhteistyössä alan nimekkäimpien ja vastuullisempien toimijoiden Caverion ja Valmetin kanssa.

Työntekijöiden turvallisuus asetettiin totuttuun tapaan etusijalle. Työntekijät suorittivat ennen hankkeen alkamista projektikohtaisen työturvallisuuskoulutuksen. Työturvallisuuskoulutukseen sisältyi vuosihuoltoseisakki- ja yleinen turvallisuusperehdytys. Vallitsevan tilanteen vuoksi turvatoimiin kuului mm. jokaisen työntekijän koronatestaus, turvavälit, osastokohtaiset kulkureitit sekä asiaan kuuluva varustus.

Hitsaus- ja asennustöiden sekä luukku- ja palovartioinnin lisäksi tarjoamme monia muita teollisuuspalveluita. Meihin luottavat alan tunnetuimmat ja vastuullisimmat toimijat. Tutustu teollisuuspalveluihimme tästä.

Vastaa viestiin

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *