Walt Services on nyt ECOWALT

Yrityksen nimenmuutos on luonnollista jatkoa yhtiön merkittävälle uudistukselle. Ecowalt fokusoituu jatkossa tarjoamaan entistä vahvemmin vastuullista, joustavaa ja ammattitaitoista kumppanuutta ekologisemman tulevaisuuden jälleenrakentamiseen. Jatkossa pystymme tarjoamaan yrityksille sekä kuluttaja-asiakkaille entistäkin parempia, laadukkaampia sekä ekologisempia palveluita. Ecowaltin päämääränä on olla Suomen ammattitaitoisin ja halutuin teollisuudelle alihankintaa tarjoava ekologisen jälleen­rakentamisen yhteistyö­kumppani.

Keskeisimmät palvelukokonaisuudet tulevat olemaan Sustainable Industrial Services, EcoBuilding, Expertise Leasing ja Smart Consulting. Näihin pääset tutustumaan tarkemmin palvelut-sivustolla.

Aiemmat palvelumme jatkuvat uuden nimen alla. Yhtiön yhteystiedot ovat säilyneet pääsääntöisesti ennallaan. Voit tarkastaa ne yhteystiedot sivuilta.

Jälleenrakennetaan yhdessä ekologisempaa tulevaisuutta.

Lisätietoja antaa:
Jani Pekonen
Toimitusjohtaja
Ecowalt Oy
050 336 9449
jani.pekonen@ecowalt.com